Op bezoek bij Aris

Op uitnodiging van Aris (professioneel basketbalteam uit Leeuwarden) zijn 18 leden van Vlietzone Onderneemt van harte welkom om een basketbalwedstrijd bij te wonen. Op 7 april spelen zij tegen Groningen. Support jij het team om de Groningers op eigen bodem te verslaan? Wil je de ondernemers van de Vlietzone beter leren kennen?  Dit kan onder het genot van een etentje en borrel. Het etentje is kosteloos voor onze leden en jullie krijgen naderhand 5 muntjes per persoon voor de aansluitende borrel.

Jullie zijn uitgenodigd op zaterdag  om 18.00 uur bij de sporthal Kalverdijkje (adres: 77a te Leeuwarden).

We hanteren het beleid:  ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’. Geef je op voor 4 april , zodat de keuken hier rekening mee kan houden. Stuur een mail naar info@vlietzoneonderneemt.nl